• Mitt i naturens fyra element

  Dag 3. 4 fältare
  En mulen dag är också en skön dag på Stensund. Jag tog sovmorgon. Tog mig tid i ensamhet och njöt av att göra morgonbestyren i lugn och ro. Ingen yoga.
  Även en sådan morgon inleds med en runda.
  Tankar och känslor får reflekteras fritt. Lika och olika funderingar förmedlas. En del är trötta, fullmatade, någon är tom, någon annan proppmätt.

  Efter runda och kaffe går vi i genom hur Elemental Influence funderar. Frågorna och kortleken får alla sitta i par och jobba med. Sedan placerar vi in resultaten av influenserna på diagrammet på tavlan. Vi pratar om elementens olika betydelser, vad och hur det påverkar mig mitt liv. Vad kan jag fylla på med? Hur påverkas mina val av mitt beteende och mina beteenden av mina val? Det blir en spännande stund av reflektion och aha.

  Efter lunch står individuell coaching på schemat och alla får 35 minuter med mig enskilt. Vad som sägs och planeras i ett coachrum, det stannar i ett coachrum. Men att det är stordåd, det kan jag lova!

  Vi samlar ihop oss och avslutar dagen på terrassen med utsikt över ägorna och havet. Vi ackompanjeras av vrålen från alla som sitter bänkade i slottssalen under oss för att se Sverige spöa Schweiz i fotbolls VM.  Det känns fint på nåt vis. En egen hejarklack som matchar de satta målen.

  Inger

   

   

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *