• Avslut är bra

  Inger053_Webb_Jini_Sofia

  Nu blir det så som tankarna har gått ett tag. Jag avslutar mitt deltagande i #blogg100. Det har inte varit något gott flöde från mig den här gången. Jag skriver varje dag utan att det känns bra. Det blir prestation. Bara. Det blir ”har jag sagt jag ska vara med så är jag!” och det blir inte bra i längden. Jag är seg och envis av tradition och att hoppa av det jag påbörjat är inte givet eller naturligt för mig. Men jag vill skriva av lust! Jag vill skriva när jag är engagerad, arg, sugen på att berätta något, ge min syn på en sak eller beskriva en metod, en grym punktlista eller ett nytt verktyg.

  Så får det bli. Idag avslutar jag min #blogg100-utmaning och återgår till skriva när lusten faller på.

  Varmt tack till alla ni som läser! Tack till kommentarer om mitt sätt att skriva som, naket, nära, autentiskt och på riktigt. De ger mig energi och spegling på att jag är där jag ska vara i min ton och mina texter.

  Så, 51 av #blogg100 over and out!

  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *