• Fritt från SML

  IMG_8301

  Small Medium Large?

  Socker Mjöl Laktos. Denna vecka som startar imorgon plockas allt detta bort ur min kost. Mjöl och socker är ingen stor grej, det äter jag väldigt lite av, men laktos. Där tog det tid att bestämma sig för vilken dag det var dags att börja. Ost. Keso. Hmm. Jag ska prova lite nya tankar för ryggens räkning. Och jag gör ju Allt för min rygg.

  Så idag har jag gjort egen kokosmjölk och några små matiga, grova muffins som får funka som mellis. Det är alltid vettigt att kratta manegen innan man gör en förändring. Att man har det man behöver hemma, att man har en buffert för sånt som annars kan vara så enkelt. Som en ostbit och smör på en macka, som absolut kan vara fri från vetemjöl, men det där goda tillbehören.

   

  Det här kommer gå bra.

  NKV!!

  48 av #blogg100 – snart halvvägs!

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *