• Jag älskar dem alla.

  heart-700141_960_720

  Jag erkänner. Jag älskar dem alla. Oftast bara en i taget men ibland, i tanken, finns de där alla på en gång och jag älskar dem var och en lika mycket. De är olika och ändå lika värdefulla, innehållsrika och älskade för sin unika natur och placering i mitt liv. Varje gång jag står inför en av dem tänker jag; Åh vad du är speciell! Dig älskar jag, åh vad roligt vi ska ha med varandra! Jag tänker att alla inblandade är lika glada för den här livsstilen. Att se nuet, att se vad som känns bäst just idag, just nu. Det kan komma en dag när önskan är en annan. Just här, just nu känns det här bara helt fantastiskt livsbejakande.

  Jag har sju stycken Veckodagar. Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag. Jag älskar dem alla. Var och en och alla på en gång. Jag fyller dem med aktiviteter eller stunder av bara vara och reflektion, njutning och äventyr.

  Idag har jag lördag och vi är så nöjda med dagen.

  47 av #blogg100

  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *