• Älskar fredagar!

  Sko

  En sån här fredag när den är bra redan från start. Vaknar tidigt och sovit gott genom hela natten. Lagom med tid innan avfärd, rätt klädd far jag in mot stan. Vårsolen visar sig, grå asfalt och klackar som klapprar. Doften av kaffe från alla caféer och människors takeawaymuggar. Tar hissen upp till våning 15. Härifrån ser man taken, bort över det glittrande inloppet. Samtal, tankar, reflektioner och lyssnande. Ett mål och flera viljor. Bra, vi gör det bra.

  Klackarna klapprar tillbaka mot stationen. En vegorulle och en färskpressad juice med så mycket ingefära i att tungan reagerar glatt, får följa med till nästa jobb.

  Dagdrömmar, tankar, förberedelser och varma meddelanden.

  Övningar och samtal, skratt och mera skratt. Ringer en vän på vägen hem och skrattar ännu mer. Ringer en till som kommer förbi lite senare. Jag plockar lite hemma, lagar en lätt middag och läser några sidor liggandes på soffan där kvällssolen flödar in. Det är så fint på kvällen! Så vilsamt.

  Älskar fredagar!

  46 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *