• Möten, riktiga möten

  IMG_8271

  Möten. De där samtalen är goda. Där nyfikenheten är genuin och intresset stort. Möten som ger mersmak. Vi vill fråga mer. Lyssna längre.

  Jag har dem ofta. Jag längtar efter dem. Skapar dem. Ibland missar jag dem. Idag har de fyllt hela min dag. Morgonens samtal. Kaffekoppen med den varma mjölken som serverades i prickig kopp av engelsktalande kvinna. Mötet med solljuset på Hornsgatspuckeln, kylan när dörren stod öppen och släppte in vårens efterlängtade strålar blandade med lätt och frisk luft. Stunden med mig själv. Lottas varma leende och våra fina samtal. Ett stråk till av att lära känna, få höra om vision och drivkraft, förväntan och längtan. Våra öppna tankar i fritt luftrum.

  Sex ljuva kvinnor på en peruansk restaurang åt överraskande smaker. Pratade om sina verksamheter. Sina viljor och meriter. Kommande önskningar, förkovringar och områden för lärande.

  Samtalen över telefon var värdefulla. Närvaro, kvickhet, vikten, viktigt. Långa samtal. Vackra, smickrande, nya, upptäckande, invanda, varma skratt genom etern. Mötas i en kvällschatt. Skratt, bilder och nya idéer. Riktiga möten.

  Tack för att du vill möta mig.

  Inger

  44 av #blogg100

  Inlägg taggade med ,

2 svar

 1. Linda Örtengren skriver:

  Any time baby…möter dig så gärna 😀

 2. Aryel Walett skriver:

  Möten! Så härligt! Tack för att du delar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *