• Jag gillar Min dag!

  Vissa år slår jag på stort! Ledig hela dagen eller stor fest, många vänner eller en heldag med bara mig på spa. Jag känner efter vad jag vill, hur vill jag fira Min dag, och sen väljer jag det. I år låg dagen öppen rätt länge. Mamma och jag skulle äta middag tillsammans, det var planen. Sedan kom en ny kund in och idag blev den bästa dagen att sätta igång vårt arbete. Så förmiddagen bestod av närvaro och lyssnande. Solen strålade från en klarblå himmel och jag satt i ett soldränkt mötesrum på våning 13 och spanade ut över staden. Lycka!

  Åt en god lunch på Egoistë och tog bussen ut till Gustavsberg och en fantastisk massör. Fullt fokus på mig och mitt välmående, det kan inte bli mer kärleksfullt än så.

  Middagen var italiensk och god, på söder, O’pizzicato. Mätta och glada åkte vi hemåt i den vackra vårkvällen. Jag har antagit utmaningen att tacka för alla gratulationer på facebook. Tjoho! 🙂 Det ÄR så berörande med alla hälsningar! Korta, långa, fantasifulla och personliga! Alla. Jag har läst och glatts åt varenda en. Tusen tack! Och för de extra som kommer i sms och på telefonen. Jag njuter.

  Tack för idag! Min dag.

  42 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *