• Töm huvudet

  Nyttan av att skriva  ner det du går och bär på i huvudet är lika enkel som svår.

  Om din upplevelse är att du har massor att göra, massor att planera, massor att ta tag i och igen aning vart eller närIMG_8232 du ska börja. Skriv ner det. Töm huvudet. Bildligt töm det på alla tankarna. Sätt ord på projekten, problemen eller målen. När de kommer på pappret kan man se ett mönster, kan något kopplas ihop, göras vid samma tillfälle? Upplevelsen är att det lättar upp. Du har skapat en bild av allt som ska göras, planeras och hinnas med.

  Nästa lämpliga steg är att uppskatta tiden det tar att göra uppgiften. Planera sedan in den i din agenda. Både när det ska vara klart och när du behöver börja för att bli klar när du tänkt. Startline och deadline.

  Ja sen är det ju bara att börja.

  Älskar vårlördag med längtan och glädje i luften!

  40 av #blogg100

   

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *