• Misslyckande är feedback

  Det finns inga misslyckanden. Det finns bara feedback. barn

  Till slut fastnar uttryckets innebörd. Vi sätter mål, vi har förväntningar på livet, på oss själva, karriär, vardag och allt vi väljer att ta oss an. Vi gör något och på det följer ett resultat. Det är allt. Om inte resultatet stämmer med ditt mål vad är det då? Vi brukar kalla det ett misslyckande. Och därför är det att se som feedback. Alltså, du är inte framme vid målet. Du har gjort en del på vägen och du har nu fått värdefull information om vad som inte fungerade för att nå målet eller vad det har visat sig vad som inte var målet. Du ser det som feedback och har nu möjlighet att justera dina kommande steg mot målet.

  Ni vet som ungar som ska lägga ner krypandet och börja gå istället. De får ju alltid mer än en chans. Och ingen säger till dem att dem misslyckats när de drattar på sina rumpor efter att ha dragit sig upp med stöd av ett bordsben.

  39 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *