• Du är som luft för mig

   

  4 fältare

  Vi använder uttrycken i vardagen utan att reflektera. Om någon beskrivs som eldig, vad ser du för person framför dig? Hur var det på jobbet idag, stormigt! Och uttrycket ”du är som luft för mig”, dubbelbottnat. Betyder att du inte betyder något alls. Men vem klarar sig utan luft?

  Han är så jordnära! Hon är verkligen jordad! Det är som att röra upp en storm i ett vattenglas.

  De fyra elementen. Finns där i allt som finns. Och finns för att beskriva så mycket mer. Egenskaper, val, beteenden och karaktärsdrag. Vi kan lära oss hur elementen samspelar, späs på av varandra, urvattnas, flammar upp och ger en grund. Både hos en person och personer i samspel med varandra.

  Vill du lära dig mer om hur elementen influerar dig, din vardag? 13 och 14 maj kommer skaparen av Elemental Influences hit till Stockholm, Sverige och håller workshop. Läs mer om de två fantastiska dagarna här.

  Se och lyssna till Alison Skate här. 

  Ett inlägg om erfarenheter och reflektioner från en session ihop med korten. Stora headern

  Varmt välkommen!

  36 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *