• Sorterar tvätt & tankar

  Att köra runt sina tankar och känslor är inte bara ett jobb det är en hobby jag har. Jag gör det till och med på söndagar. Det är inte bara när livet ställer upp de svåra och något obekväma utmaningarna utan även livets goda kan rada upp sig och behöva centrifugeras några varv.

  Söndag och vilodag. Började med att meditera när jag vaknade i morse. Lyckades inte tömma huvudet eller gå bortom tanken, jag var mitt upp i en fontän av glada bilder och minnen från kvällen innan. Dagen fortsatte med gardinstrykning och städande, tankarna skötte sig själva och känslorna prövades. Tog en lång promenad efter lunchen och valde en pod som sällskap, den fick mig att skratta högt och tankarna var bara i associationsbanor med det poddarna pratade om. En liten paus faktiskt. Ett samtal med en vän på vägen hem fick mig att tänka högt, pröva om de tankar jag har är bara mina eller känns igen. Och hur ska jag göra för att balansera?

  En stund senare ringde en annan vän. Hans frågor ställde en hel del saker på ända. Jag fann mig svara på ett sätt. Och när samtalet var slut fanns frågorna kvar och jag fann nya svar.

  Kvällens favoritaktivitet var kizomba. Äntligen en total vila från dagens tankar! Det går nämligen inte alls att processa något som inte har med dansen att göra när man dansar. Som kvinna, följare, är det mitt uppdrag – att följa. Vara lyhörd på takten, stegen och mannen, förarens kropp. Passade perfekt som nedtrappning.

  Ja fast kvällen var inte slut. Jag hann komma in på en omgång nya tankespår.

  Känns perfekt att jag imorgon har ett 90 minuterspass med min mentorcoach. Jag har verkligen en egen, fullsmetad agenda!

  34 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *