• Tisdag – woho!!

    Trion (2)

    Längtar till imorgon! Älskar att vara såhär ledig. Fyra sköna dagar. Några inbokade med vänner och några helt för mig själv. Jag blir så totalt nedvarvad att jag glömde att jag föresatt mig att göra lite nytta idag. I form av en offert, ett bokningssystem och se över morgondagen. Men sist jag tittade på klockan var när jag ätit middagen och det fortfarande var ljust ute. Lade mig sedan på soffan, med ryggen mot fönstret och läste vidare. Och nu är klockan 22. Jag kan inte bli irriterad på mig. Jag tycker jag har en beundransvärd förmåga att stänga ner och bara vila och vara. Insikten av att morgondagen kommer bli en väldigt lång arbetsdag istället gör inget alls. Allt är precis som det ska vara. Som så ofta, jag vilar mig i form. Jag vet vad som väntar denna vecka och det kommer bli fantastiska resultat. Utöver det har jag ingen aning. Såsom för de flesta och för det mesta.

    NKV!!

    28 av #blogg100

    Inger Kaffe+nyheter+glasögon+kalender_alt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *