• Good Friday

  Den här Lååånga fredagen som jag växte upp med att få återberättat hur Låååång den verkligen var när mina föräldrar växte upp. Då var affärer, biografer, restauranger, allt stängt. På radio spelades sorglig eller ja vad vet jag, högtidlig musik. Inget lattjo alls. Här skulle Jesu lidande kännas av var poängen.

  Jag har inte lidit det minsta idag. Jag har haft en lång och god fredag och jag är tacksam. Sovmorgon, mjukstart, träning, träffa en god vän och sedan umgås hela kvällen med mamma. Ätit god middag, pratat massor och skrattat. Fått fina påskhälsningar och sitter här mätt, nöjd och glad. Dags att säga god natt och se fram emot en fin Påskafton.

  25 av #blogg100, bara 75 kvar

  Inger

   

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *