• Kompetensinventering – kul ord

   

  karta

  Kompetensinventering, var ordet vi vände och vred på idag. Jag har på torsdagseftermiddagarna två timmar föreläsning med ett härligt gäng människor som kommer från världens alla hörn. Det som förväntas av mig är att ta mig fram under dessa två timmar med en lätt, långsam och tydlig svenska. Engelskan finns med som ett stödspråk, vilket inte alls alla i rummet förstår.

  Jag hanterar hela upplägget med ödmjukhet, lekfullhet och påhittighet. Frustrationen kan hälsa på för en stund men den hjälper inget så då plockar jag snabbt fram de andra delarna igen. Hur förklarar man kompetens? Eller hur förklarar man inventering? Jodå det gick. Och alla lyckades göra sin inventering.

  Den vanliga enkla frågan; Hur gick det? Var ju inte helt lätt att besvara. Vad betyder det? Vadå gick?

  Det var en fantastisk eftermiddag. Ambitionen får vila och mötet är det som regerar. Så häftigt. Så modiga människor.

  24 av #blogg100

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *