• Mina STORA människor

    IMG_7326

    Ta ansvar för din krets. Välj de bästa. Samla på bra människor. Mina människor på jorden, som min Soulsister Aryel utrycker det så vackert, är stora. Japp, jag gick igenom dem i dag på vägen hem från en riktig gulddag. De är stora. De är generösa, de är nyfikna, de är kärleksfulla, sårbara, kloka, modiga, uppriktiga, har kunskapshunger och tillväxtintressen. Helt rätt gäng att finnas i mitt liv. De är alla väldigt olika och de tillför mitt liv allt.

    Vad betyder det här med att ”vara stor”? Det kan förstås genom motsatsens människor. De som är små. Snåla, oärliga, låg självkännedom och självkärlek. Hur trist som helst att skriva om. Det kan  vara bra att veta att människor inte är statiska. Att uttrycka, Jag bara är sån. Jag har alltid varit såhär.. må vara sant men inget du inte kan förändra framåt. Vi kan bestämma oss när som helst för att börja kalibrera inställningarna och bli stora. Resan dit kan vara obehaglig, göra ont och vara ogillad av många. Du behöver ömsa skinn. Du behöver stå öga mot öga med dina tillkortakommande. Kanske tidigare handlingar. Men står du kvar kommer du växa. Och belöningen är bäst! Att vara stor bland andra är det bästa. För din storhet skymmer inte andras ljus utan tvärtom, ni kan lysa ikapp, sida vid sida, i växelverkan eller hur ni vill. Jag växer i stora människors sällskap. Jag spirar och gror. Mina STORA människor.

    Så älskade vänner, jag vore inget utan ert ljus! <3

    23 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *