• Öppen för dig

  I love you

  Öppen för dialog. Kommunikation. Prata med varandra. Lyssna. I nya relationer och i gamla. Ibland går det snabbt. Ibland går vi snabbt in i något nytt. Stora och vackra ord eller utforskande och försiktigt. Samspelet påverkas av kommunikationsstil. Vem ska bestämma? Säger du plötsligt saker du inte trodde du skulle säga. Så snart. Eller efter all denna tid. Ni visste ju vart ni hade varandra. Eller? Hade slutat lyssna. Eller lyssnade efter nyanser med en analytikers noggrannhet. Vad betyder det där ordet, sagt med den där tonen? Hur kan något lätt bli så svårt? Övertyga den andre om din goda vilja. Släpp taget och se vad som då kan hända. Släpp. Låt det ske. Inget sker. Ska jag ändå.. borde jag?

   

  Öppen. Öppen för dig. För mig.

  Språket. När vi tror vi kan det blir allt lättare. Men det där var ett missförstånd. Du missförstod mig. Nej säger du. Men vem. Jag menade inte så. Jag gillar att du förstår mig. Jag fattar ingenting. Men okej. Jag gillar dig. Det är bra. Fortfarande. Plötsligt. Ännu. Ännu mer nu.

   

  22 av #blogg100

  Inger

   

   

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *