• Nuet och morgondagen

  426536_2719961160112_449289688_n

  Närvaro är A och O i mitt arbete. Jag ser när någon går in till en grupp och inte gör någonting för att skapa kontakt. Jag hör när någon aldrig någonsin lär sig andras namn. Värderingar kan höras osa genom raderna som sägs om andra. Den som talar må vara luttrad. Sett allt, hört allt och blivit less. Jag tror på nyfikenhet. Genuin nyfikenhet. Jag likställer det gärna med kärlek. Att vara nyfiken på en människa, dag efter dag, där nuet går över i morgondag och nya möjligheter och perspektiv bor, det är kärlek för mig.

  Närvaron är det som gör skillnad. Det är där du ser det som pågår, det är med den du kan skapa medvetenhet hos andra. För där skapas förtroendet och närheten, grunden för att ställa frågor och lyssna, finnas där och ta emot det som kommer.

  The power of precence!

  #blogg100 valsar vidare, idag nummer 11

  Inger

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *