• Jag är så snygg!

  IMG_3268

  Min bonusdotter Linn har en så klok åsikt om selfies. Alltså när tjejer sitter och tar den perfekta selfien på sig själva offentligt. Det där som det både är lätt att skratta åt för att det ser roligt ut, fnysa åt för att det uppfattas ytligt eller håna för att tjejer är så fåfänga. Men Linn säger; när jag ser tjejer som tar selfies offentligt tänker jag typ ’fan va underbart att hon känner sig så snygg just nu att hon måste ta en bild på sig själv helt utan att bry sig om att folk stirrar och tycker att hon är fjantig som poserar när alla ser.

  Och jag håller med. Jag blir glad när tjejer sitter och öppet visar sitt intresse för sig själva. Alltså att de inte gömmer sig. De visar sig. Finns en stolthet en skönhet i det de gör öppet. Jag håller med. Jag tycker att det är jätteroligt att se tjejerna bredvid mig på caféet posera och fixa medan de fotar sig själva och varandra.

  I lågmäld kör sjunger de Justin Beibers, Love yourself, och pratar killar. De konstaterar att i Tyskland hittar man fina killar. Paris också, Paris är coolt. Men i Italien skulle en av tjejerna typ känna sig udda. Till slut är planen att de ska till Amsterdam i vår. Anledningen är något oklar för mig. Vad fick dem att ta det beslutet?

  Inledningsvis upplyste den ena tjejen de andra två; En tjej kan alltid förändra killen. Ni vet det va? Jag hade gärna klivit in där. Frågat mer. Resten av samtalet var för lågmält för att höras till min fåtölj. Jag har ju alltid lärt mig att man inte kan förändra någon som inte själv vill. Men de här killarna kanske vill. Eller hoppas tjejerna att det är så?

  Salsainstruktörens ramsa idag; Jag-älskar-mig! samtidigt som vi damer ska snurra iväg över golvet och låta handen sensuellt glida genom håret avrundade fint. Jag är så snygg!

  Puss å kram

  Inger

  9 av #blogg100 gives 91 fräscha

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *