• Minsta Ansträngning

  IMG_7701

  Hur många lockas av vara lyckliga utan minsta ansträngning? Vill du nå framgång genom minsta ansträngning? Det är fullt möjligt. Dock är vägen dit inte helt utan ansträngning. Eftersom vi är så förbaskat bra och vältränade på att kämpa så är det det vi vill göra även när vi borde låta bli.

  Den fjärde lagen;

  Lagen om Minsta Ansträngning

  Naturens intelligens fungerar med ansträngningslös lätthet… Bekymmersfritt, harmoniskt och kärleksfullt.

  En underbar tanke som hjälper är, Våga tro att det som kommer är rätt för mig. Jag tycker det är en riktigt häftigt och lättsamt perspektiv.

  Tillämpning

  • Jag ska tillämpa principen att acceptera.
  • Acceptera saker som de är just nu, inte som jag önskar att de vore.
  • Jag ska ta ansvar för min situation och för allt som sker, som jag ser som problem.

  Det här är nog den skönaste av dessa 7 andliga lagar. Den landar så gott, acceptans för det som är är ett så vilsamt perspektiv. Jodå, även när det stormar. Prova.

  Naturens intelligens verkar med spontan lätthet. När du agerar utifrån själen kan du utnyttja kärlekens kraft till läkning, förändring och utveckling. Acceptera dig själv, andra och de situationer du befinner dig i som att det är resultat av de val du tidigare gjort. Gör inte motstånd mot nuet, då gör du motstånd mot verkligheten.

  Fatta beslut att vårda din kropp genom lämplig träning och näring. Släpp behovet av att försvara dina synpunkter, eller försöka övertyga andra. Vi kan åstadkomma mer trots att vi gör mindre än om vi slutar att kämpa och väljer att följa flödet.
  Mina handlingar ger maximal fördel med minimal ansträngning.

  En så skön dag går mot sitt slut. Nytt uppdrag, nya fina kollegor, ett varmt samtal på kvällskvisten – ingen ansträngning alls. Fast jag tog i under träningspasset var det utan ansträngning 🙂 Lätthet.

  #blogg100 inlägg 3 ger 97 till

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *