• Oändliga möjligheter

  IMG_7709

  Utmaning nummer 2

  Igår fick jag ännu en utmaning till mig. Av det goda slaget den med. Jag går en utbildning i kvantcoaching, Quantum livskompetenscoach hos Mindmentor. Jag ska under sju dagar leva efter ”Livets sju andliga lagar”. Jag som bara älskar den här sortens utmaningar, så bra sätt att prova nya tankebanor under ett visst antal dagar.

  Den första lagen;

  Lagen om oändliga möjligheter

  Källan till all skapelse är ren medvetenhet. Oändliga möjligheter som söker uttrycka sig från det omanifesterade till det manifesterade. 

  Alltså, jag behöver befinna mig i det rena medvetandet. Bortom tankarna. Bortom de tankar och känslor som kickar igång av mina sinnen, av min perception. Visst låter det lätt och tydligt!? Nej inte för mig heller. Och för dig som det är tydligt, vi kommer dit snart.

  Måndag
  Givande och mottagande. Du har ett konstant utbyte med hela din omgivning, din livskraft cirkulerar genom givande och mottagande. Ha avsikten att skapa lycka åt både givaren och mottagaren. Vi får det vi ger och ger det vi får när vi ger och tar emot från hjärtat.
  Uppmärksamma andningen, speciellt när du känner motstånd eller tvivel inom dig. Öva dig i tacksamhet, över att blivit född, få leva och uppleva livet, att få vara medveten. Känn kroppens behov, plåga dig inte, låt alla övningar vara mjuka och lugna, låt hela livet vara friktionsfritt.
  Jag ger näring åt min omgivning

  Jag har idag arbetat hemma vid köksbordet. Startade morgonen med meditation, träning och frukost. Jag har hållit ett långsamt tempo, tagit in andning och tacksamhet.

  Vi ses under veckan, vi ses under de kommande 100 dagarna. Ja jag kommer i alla fall skriva och ge mig gärna ett livstecken om du läser något som slår an en sträng.

  Imorgon går startskottet för #blogg100. Utmaningen där jag och en massa andra har sagt Ja till att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Jag har gjort det två omgångar förut, här kan du se hur det funkat då.

  Ci vediamo tutti!

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Ett svar

 1. […] Den tredje lagen är; (vad är det för lagar hon skriver om? Det kan du snappa upp här.) […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *