• Ett samtal om Framgång

    För ett par veckor sedan blev jag intervjuad av Nina Andrijanic, som driver Entreprenörista. Intervjun gjordes för SkärmklippEntreprenöristas lyssnare av podden med samma namn.

    Nina frågade och vi pratade om framgång. Allt i ifrån vad framgång är till varför en del människor hindrar sig själva från att bli eller förbli framgångsrika. Jag fick givetvis berätta om mina utmaningar utanför bekvämlighetszoner och hur jag rönt framgångar på privata områden. Lyssnar du kommer du få ta del av ett fritt samtal om frågor som berör alla på ett eller annat sätt. Nina bjuder en härlig energi och jag levererar både ”tänker högt”, en del kaxighet och sårbarhet. Här finner du podavsnittet.

    Berätta gärna vad du tänker, känner eller tycker om det du hör.

    Inger

    Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *