• Underhåll det bästa du har!

  Idag jobbar jag med en föreläsning om coaching som ska framföras på onsdag. I sökandet av någon rolig övning ljus+berlock_på_bordbland mina alster fann jag de här sju rubrikerna, de fanns i det UMA projekt jag arbetade i för dryga året sedan. De är fina, bekräftande och uppmuntrande till vad vi enkelt, inte alltid lätt för det, behöver göra för att själva ta ansvaret för hur vi mår.

  Jag tar hand om min kropp
  Jag vilar när jag är trött. När jag äter gör jag det lugnt och närvarande. Jag rör på mig regelbundet och är ute i friska luften. Jag tycker om mig själv och känner tacksamhet.

  Jag tar emot komplimanger
  När någon ger mig positiv feedback säger jag tack och tar emot det fina. Jag vågar tro att andra tycker om mig. Jag ger mig beröm och känner att jag växer av det som är positivt.
  Jag omger mig med stöttare
  Jag säger ja till människor som ger mig värme, kraft och energi. När jag träffar någon som vill hjälpa så tar jag emot hjälpen om det känns rätt. Jag trivs med mina nära & kära för jag tar ansvar för mina relationer.

  Jag är snäll med mig själv
  När det blir fel förlåter jag mig själv. Jag vet att jag är bra. Jag tycker att min kropp är fantastisk. När jag är ledsen tillåter jag det och tar hand om mig.

  Jag tänker positiva tankar
  Jag säger till mig själv att jag räcker till. När jag ser mig själv i spegeln känner jag mig fin och glad. Jag möter människor med nyfikenhet och ett öppet sinne. Jag tycker om att vara glad.

  Jag ber om hjälp
  När jag inte orkar, frågar jag om hjälp. Jag ber om professionell hjälp om det blir för tufft. Jag är modig och berättar för andra hur jag egentligen mår. Jag är ärlig och sann.

  Jag accepterar mig själv
  Jag är bra precis som jag är. När jag blir osäker ger jag mig själv en klapp på axeln och slappnar av. Jag mår bra när jag gör ingenting alls och tillåter mig att bara vara.

  Ta hand om Dig!
  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *