• Historien om fröet som orkade vänta på mig

  Tiina

  Den goda sommaren 2015 är en retsam en. Många har väntat på det som nu råder. Värme och sol. En del som börjat arbeta är besvikna över den omvända ordningen. Jag hoppas du som läser det här har förmågan att njuta i nuet. Det är det det är. Sol och värme nu som du längtat efter, njut i nuet. Njut i dag. Jag har den stora glädjen att ha en sommarpoddare kvar att presentera. Det är även det en hint om att sommaren finns och går att njuta av. 

  Idag får vi lyssna till Tiina Mokvist. Hon jobbar som coach, konsult, föreläsare och skribent. Tiina har ett holistiskt synsätt och strävar efter en hållbar självutveckling i sitt arbete med människor som vill leda sig själv innan de leder andra. Hon vill stötta människor att bygga upp sin självkänsla och genom en nyvunnen självmedvetenhet välja glädjen och gå framåt i livet med medvetna, nyfikna steg mot den framtid som de själva är med och skapar.

  Så är hon en sabla begåvning på att läsa in en pod som fängslar!! Tack Tiina! 

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *