• Döden – en del av livet

  Fredag, och det är dagen för att presentera Anna Numell.  Anna gör det så bra själv i kommande rader. Därefter får du avnjuta podden om döden. Anna

  Med stor och ödmjuk tacksamhet att få möjligheten att bidra med ett frö för reflektion och kanske insikter valde jag att spela in en pod istället för att skriva. Inte den första jag spelar in, dock den första jag delar med mig av. Jag hoppas och önskar att du får glädje av den.

  Vem är då jag? På min CV står det att jag är beteendevetare, hälsopedagog, Heart IQ coach, yogainstruktör m.m. Men framförallt är jag en medmänniska, livsnjutare, drömmare, mamma och människa med allt vad det innebär. Mitt hjärta klappar extra mycket för att bidra till andra människors i att älska sig själva och hitta hem till och i sig själva. Detta gör jag på olika sätt i det jag sysselsätter mig med på dagarna, i såväl mitt företag (ICU – inspiration) som den andra tiden på dygnet. Att möta människor där de är och se dem för den de är, och att bidra till dem genom att spegla det tillbaka tills de kan möta och se det i sig själva är en gåva. I denna pod kommer du få möta en del av mig och det som bidragit stort till min personliga och andliga utveckling.

  Döden – en del av livet.

  Varmt tack till Dig Anna för frön och reflektioner. Namaste.

  IngerAnna o dotter

  Anna hittar du på många ställen, prova dessa länkar.

  Instagram

  Facebooksida

  ICU ~ inspiration.

  Human EVOLutaion

  Inlägg taggade med ,

2 svar

 1. Liv skriver:

  Vilken fin pod Anna, jag lyssnade på den och tänkte att det är så viktigt att väcka och reflektera de frågor som är viktigt på riktigt. Tack för kloktankar.
  Liv

  • Anna skriver:

   Tack vackra medmänniska för dina fina ord som träffar mig rakt i hjärtat tack för att du lät dig beröras ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *