• Har du val att göra för att vara sann?

  Karin Holmberg

  Idag är det dags att presentera Karin Holmberg. Karin har valt att ägna sig åt att främja hållbar utveckling av företag och individer genom sitt företag CoachLange. Genom att utveckla ledare skapas arbetsklimat som minimerar stress och stimulerar kreativitet som ger goda resultat över tid. Den senaste forskningen inom neurovetenskap omsätter hon i praktiska verktyg som gynnar företaget, ledaren och medarbetaren.

   

  Karins sommarpod
  I åratal har tankar kring medvetenhet och ansvar kretsar runt mitt huvud. Med insikt följer ansvar. För sitt eget liv.  Att medvetet göra val. För livet. I min podd pratar jag om val, på ett personligt plan. Det bjuder jag på, för kanske kan det ge dig en tanke (-ställare).

  Berätta gärna hur Karins tankar landar hos dig, här i kommentaren eller till Karin via hennes hemsida, CoachLange.
  Njut och dela gärna sommarpodden vidare.

  Inger

2 svar

 1. Johanna skriver:

  Vilken behaglig o rofylld röst du har. Och det du sa om 2 varianter av fokus, en här o nu o en årsrelaterad – det var så bra beskrivet! Bra ha med mig de två perspektiven…

 2. Liv skriver:

  Vilken fin sommarpod, håller med Johanna om din röst som väldigt behaglig att lyssna till (och med den sköna ljudkulissen som fick det som att kännas som om jag satt alldeles intill) men framförallt så var det en visdomsstund med många viktiga frågor och tankar. Jag tyckte verkligen om din pod och kommer lyssna på den igen.. du har en förmåga att fånga stora frågor på ett tydligt sätt… jag fäller upp mitt tacksamhetens paraply och kliver strax ut i regnet. Lite rikare än för en stund sedan. TACK för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *