• Att gå utanför ramarna – sommarpod

   

  Sommarpod 2015

  Med pirr i magen och stor glädje är det dags att presenterar sommaren 2015’s första sommarpoddarimage (1)e! Aryel Walett, energitearpeuten, soulresearchern, samtalspartnern som hjälper dig se din själ, snacka med den och berätta det du redan känner till men ännu inte vet.

  Juli 2013 skrev jag de här raderna för att introducera min goda vän.
  Aryel är kvinnan vars fötter är djupt rotade i den mylla de står i samtidigt som hon har en kraftfull uppkoppling till de energier hon generöst delar till den som efterfrågar dem. Läs hela sommarbloggen här.

  I sin Sommarpod delar Aryel med sig av sin resa, ”vad får det lov att kosta att låta bli?”, att göra det du behöver göra, det du är ämnad för, längtar efter.
  Så i med hörlurarna, lägg dig på sofflocket eller knalla ut på en promenad i sommarkvällen.

  Att gå utanför ramarna

  Vill du följa Aryels verksamhet och anlita en exceptionell samtalspartner? Aryel.se
  Ta en energipromenad?

  Tack Aryel, du delar generöst med dig som alltid!

  Inger

5 svar

 1. Johanna skriver:

  Vilken skön röst och tryggt budskap du delar. Sitter på pendeln med tårar i ögonen av speciellt ditt avslut i podden. Wow… Kram!

 2. Liv skriver:

  Igår lovade jag mig själv att oavsett väder tillbringa en stund på stranden eller stenpiren vid vår sommarstuga. Så när regnet vräkte ner så värmde jag the, tog mitt prickiga paraply och klev ner till stranden för att lyssna på din sommarpod. Det var en njutbar stund och jag blir så nyfiken på att höra mer om dig och alla modiga beslut du fattat. Slutet var magiskt, jag och älven stannade upp för en stund. När din röst tystnat så var det jag och älven kvar och jag ville liksom inte gå in, så jag passade på att byta till en favoritspellista och sparkade av mig skorna, la paraplyet åt sidan och började dansa.. så jag dansade i regnet en halvtimme och det var underbart. Den stunden kommer vara förknippad med din podcast eftersom jag är en visuell person som kan minnas udda detaljer. Jag inspireras av att läsa och lyssna på dig. Tack för det och tack för att du får andra att våga och dig själv att glittra. Kramen

 3. Aryel Walett skriver:

  Oj!
  Vilken härlig respons! Tack Johanna och Liv för er feedback och underbara bilder! 😀
  Stora kramar
  Aryel

 4. Lyssnade på din podd nu och ojojoj vad jag rös när du berättade det sista om din mamma. Vad otroligt fantastisk stund det måste ha varit för er båda. Vilken energi! Det fick mig också att fundera på vad jag skulle byta till för namn om jag skulle byta. Nu vill jag inte det men det är ändå en spännande tanke. Jag har inte kommit på något men kanske dyker det upp och då kan jag ju kalla mig det i hemlighet 😉

  Jag tycker om att lyssna på din lugna och trygga röst. Den tar mig till en bra plats.

  Tack Aryel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *