• Grand finale!

  IMG_1225

  Ja idag är det blogginlägg nummer 100 i utmaningen med samma namn. #blogg100 Jag har alltså skrivit ett blogginlägg per dag under 100 dagar. Den 1 mars skrevs det första inlägget i utmaningen. Där stod jag, mitt i ännu en ny fas i livet. En där jag skulle hitta de nya turerna i vardagen utan den person som betytt näst mest i mitt liv under tio år, bott under samma tak i fyra. De här dryga tre månaderna har varit så innehållsrika att de känns som så mycket mer.

  Avbrott och uppbrott må överraska men det skrämmer mig inte längre. Jag har stor vana. Det betyder inte att jag blivit blasé utan bara att jag vet att jag tar mig igenom det. Och, jag funkar parallellt. Jag skapar och åstadkommer massor samtidigt som en del av min värld rämnar, förändras och omformas.

  I går hade jag en månatlig träff med två coachkollegor och vi gjorde en bra avslutsövning, ett halvårsbokslut kan vi säga. Och det är lika jädra bra varje gång. Först är det blankt. Vadå? Vad skulle jag ha åstadkommit under året? Jag behöver bara fundera över halvåret och inte veta. Precis som med så mycket annat man ska skriva så behöver man börja. Börja svara på frågorna bara så kommer reflektionerna och minnena. Behöver jag säga att våra sidor blev fullklottrade?

  Jag är så himla nördig! Jag går tillbaka och stickläser några blogginlägg för att se vad jag skrivit om. Och så tycker jag att det är så bra!! Jag hittar så mycket matnyttigt och tänker, ”Åh har jag skrivit det här?!”. Det här synsättet är ingen överraskning för er som hänger med i Framgångsbyråns framfart, jag gillar det jag gör och tycker jag gör det bra.

  Under de här månaderna har två nya coacher anslutit sig till Byrån. Linda och Camilla! Det är så väldigt roligt! Jag har lanserat, planerat och varit förväntansfull inför två sommarkurser. Dessa båda fick jag dessvärre ställa in. Deltagandet var alltför lågt, jag vill få en dynamisk grupp och det var de ”perfekta” deltagarna som anmälde sig, jag såg fram emot att ta dem med på en riktigt bra resa men, jag ville ge de det bästa och då hade vi behövt vara fler.

  Klockan är sent och jag ska upp till en riktig säljmorgon, vilket också hänt under de här månaderna, jag har tagit ett seriöst tag om säljet. Stort tack till dig som läst, kommenterat och även delat inläggen. Nu kanske jag vilar någon dag. Snart är det dags för sommarbloggarna! Du följer oss väl i sommar? LOGO_ICOACH_multicolor_rgb_WEB (2)

  Njut Din sommar!

  Inger

  100 av #blogg100

   

2 svar

 1. Siw skriver:

  Du är en verklig inspiration. Mycket för att du lever som du lär. Det är så givande att läsa dina bloggar och lyssna på dina poddar. Soundcloud o Framgångsbyrån i öronen – here I come!

  • inger skriver:

   Åh tack Siw!! En sån återkoppling av din upplevelse av mig och det jag skriver gör mig glad in i själens virrvarr 🙂 Ja nu gör #framgångspod och #kvalitetspod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *