• Inspirerad och laddad!

  Tog en tur till Trosa och Åda Golf & Country club idag. Möte med krögaren Carina för att prata om sommarkursen samt den vecka jag tar på mig hennes förkläde. Carina med maken Tomas flyger till Italien en vecka för påfyllning av inspiration och matideér. Jag får ruska om huvud och kropp, jobba med gamla beprövade meriter. Ska bli riktigt roligt.

  För sommarveckan på kurs i personligt växande tänker jag att en och annan utflykt kommer göras i omgivningarna. Trosa har god stämning att erbjuda. På sommaren sjuder det av liv. Så låt dig inspireras av bilderna och hör av dig till mig så berättar jag gärna mer. Följ vårt event på facebook där jag uppdaterar med tankar och planer inför veckan. Allt för att du ska känns dig säker på ditt beslut att komma.

  Mina favoriter i Trosa, när jag inte är på Åda Golf & Country club!

  Marsipangården

  Bomans i Trosa

  Fina Fisken

  Inger

  77 av #blogg100

   

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *