• Varför vi väljer som vi gör

  Bild reklam

  Jag har ett synnerligen öppet sinne. Få saker får mig att baxna, skaka på huvudet eller inte tro mina öron. Lite höjda ögonbryn och människors val att agera mot andra, jo det får mig att både reagera och agera. Jag tänker mer öppet sinne för nyheter, eller för sådant som för mig är okänt. Andlighet, medialitet, andar, energi, änglar och sådant vi inte riktigt kan se och ta på. Ja inte jag i alla fall. Jag har många människor omkring mig idag som har en kunskap bortom min. Jag uppskattar dem enormt. Jag upplever mig inte själv ha förmågan dock kan jag tänka mig att jag inte heller där vet allting och är öppen även för det. Jag är mig själv tacksam att jag runt 2007 valde att ställa skeptikern utanför en dörr på Rådmansgatan, hen står säkert kvar där än, och ta emot, lyssna med ett öppet och kärleksfullt sinne.

  Så förutom att jag idag haft ett fantastiskt samtal med någon 15 mil bort som hjälpt mig förstå saker om min kropp så har jag valt helt rätt ställe för sommarkursen i juni.

  Tina Jönsson är en fascinerande kvinna. Varmhjärtad, öppen, positiv och full av påhitt. Nu har hon givMitt sanna jagit ut sin tredje bok och provläsa kan du göra här, länken. Tina driver ihop med några andra MOL center vid Grötån och jag kan inte nog rekommendera vår sommarvecka där.

  Undermedvetenhet och övermedvetenhet styr vårt liv mer än vi tror och tillsammans med demoners/kritikers röster, ställer det till livet rejält emellan åt.

  Detta är vad Tina Jönsson’s trilogi handlar om då hennes resa med sitt undermedvetna startade för 10 år sedan. Hur raffinerande kommunikationen har varit i skapandet av 3 utvecklingsböcker samtidigt som Tina själv gick mitt i sin lära. Läs vidare…

  Hoppas du kommer och träffar dig själv i den här inramningen.

  Inger

  76 av #blogg100

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *