• Utmana dig och väx

  IMG_2090

  Hur växer dina muskler? Genom att du tränar dem, utmanar dem. Hur växer din kunskap? Genom att du förkovrar dig. Via böcker, föreläsningar, kurser, upplevelsebaserade och praktiska såväl som med tabeller, formler och rabblande. Hur växer din självkänsla, din kärlek och ditt gillande av och till dig själv? Genom träget uppskattande av ditt själv, dina egenskaper, ditt väsen, dina ansträngningar, dina val och dina utmaningar och förändringar. Genom att du pratar med dig själv, tittar inåt med ett leende och varje dag gillar ditt sällskap. Genom att oavsett hur ett resultat blir av dina ansträngningar – uppskatta din insats. Lär av det utförda, ändra inställning, ändra ett beteende, lägg till något eller dra ifrån. Din strävan framåt, din strävan till det mål, den framgång du tänkt dig. Bara fortsätt.

  Det är i utmaningarna vi växer. Det är i vår egen reflektion av hur det gick, vad vill lära, göra mer av eller kalibrera som gör hela skillnaden.

  Så vad är en utmaning för dig just nu? Vad vill du ha tillväxt i?

  Inger

  71 av #blogg100

Ett svar

 1. […] till gårdagens inlägg om hur du växer genom utmaningar, på alla plan, behöver du ge dig själv assistans. Triggers […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *