• Dagliga vanor förankrar nya beslut

  Kopplat till gårdagens inlägg om hur du växer genom utmaningar, på alla plan, behöver du ge dig själv assistans. Triggers eller kom i håg. I coachning med mina klienter kommer dessa idéer alltid upp i något sammanhang. Du beslutar dig för att lägga till ett nytt beteende, ett nytt förhållningssätt. Lätt att skriva ner, prata om och förankra. Vi vet också båda att det lätt ”glöms bort”. Om det inte var så skulle vi alla lägga till vinnarbeteenden och behålla dem hela tiden. Och ändå gör vi inte det. Det som kan te sig banalt och lätt är istället att ta sig själv på allvar. Du vill göra en förändring för att uppnå något, varför ska du inte ge dig själv de bästa förutsättningarna?

  Jag ger ordet till Brendon Buchard att inspirera dig till vilken trigger du vill använda för att förstärka och påminna dig om ditt beslut.

  Hör av dig om du vill bolla idéer om triggers och påminnelser, jag har en uppsjö av förslag!

  Inger

  72 av #blogg100

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *