• Allautbildare.se

  IMG_0151

  Ja idag har vi klivit ut i nytt ljus, ny kostym, nytt sammanhang! Vi vill synas där kunderna letar, på allautbildare.se.

  Man hittar våra coachprogram där. Just nu hittar du våra två sommarkurser, en på Bohuskusten och en i Trosa. Till hösten kommer det en utbildning i Coachande ledarskap och en annan kurs som kommer göra företagarens vardag till en drömtillvaro!

  Om du gått och funderat på att anlita en coach så rekommenderar jag verkligen att du tar en titt på det vår/sommarerbjudande vi skapat. Byrån rabatterar sällan sina priser, nu har vi tagit i rejält dessutom, men vi vill ge dig upplevelsen av det vi tror på, ”Sommaren, en perfekt tid för personlig utveckling!”. Du väljer på Lilla, mellan eller stora programmet.  Vad säger du? Sitta under din favoritek i sommar, med ett block inom räckhåll för viktiga tankar, en av våra coacher i telefonen och ett glas kall flädersaft. Kan det vara rätt sätt att möta dina drömmar, kliva över dina trösklar, kicka ner murar och göra din röst gällande?

  Jag tror på Dig!

  Boxar Framgångsbyrån

  Jag firade med tisdagens sedvanliga yogapass! Kroppen fick sig en rejäl omgång.

  Inger

  66 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *