• När gjorde du något nytt?

  drinkar

  Jag har njutit alldeles extra den här Valborgshelgen. Något är nytt för första gången sedan jag 2008 skulle deklarera mitt företag. Det är i år någon annan som gör det. Någon som kan och vet och inte vill ha mig inblandad. Inte mer än att jag lämnat in mina underlag i god tid och i fin ordning. Jag har varje år, varje VÅR, suttit bakom neddragna persienner när solen strålade på lediga dagar i maj. Dåraktigt! Fann ett inlägg från 2011 som beskriver just det. Med humor och värme.

  Att utropa sig som expert på livsnjutning förpliktigar. Att besluta sig för att göra deklarationen på Valborg kanske är mer självplågarens val än livsnjutarens.

  I år kan jag istället vara stolt över den självutnämningen och en underbar helg. Bara njutning. Massage, film, god mat, vänner, drinkar och champagne, mera vänner, mamma och reseplanering, långpromenad och besöka nytt ställe med vårmarknad.

  Jag njuter verkligen av att ge mig den här möjligheten. Att ta mig på allvar. Att ta businessen på allvar. Och med lekfullhet samtidigt! 🙂

  Vad njuter du av?

  Inger

  64 av #blogg100

   

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *