• Jordgubbar, rosé och filmrulle!

  rose

  Valborgsmässoaftonen klingar snart ut. Jag är trött, nöjd och sugen på att sova nu. Jobbade fram till lunch och avnjöt sedan taktilmassage. Helt underbart skönt för hela kroppen, sinnet och själen. Gick som på moln därifrån. Törstig som en ökenvandrare slog jag mig ner på Levinskys på Rörstrandsgatan, stort glas vatten och en stor smoothie. Läste några sidor Brene Brown. Promenerade längs Kungsgatan i kvällssolen för att besöka Nespressobutiken. Valde kaffesorter med omsorg ihop med den unge expediten. Vilken kaffepassion!! Han blev så imponerad när jag beskrev hur jag kan dricka en dubbel espresso på indisk Monsoon Malabar på sängkanten och ändå sova gott.

  Med balkongdörren öppen varvades kvällssolen med doften av majbrasan i Stortorpsparken. Lugn kväll med middag, jordgubbar, rosé och en svensk plojig film, Micke och Veronika.

  Livet på en pinne!

  Inger

  61 av #blogg100

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *