• Jag brinner!

   

  IMG_1212

  Ja om jag ska uppfatta min senaste genomgång av de fyra elementen med hjälp av kortleken, Elemental Influence, så brinner jag starkt. Vilket stämmer väl in på beskrivningen och hur jag jobbar just nu. Det bubblar av nytänk, projekt och innovation. Ledarskapet är flyktigt och snabbt. Vilket fungerar utmärkt just nu och behövs dessutom. Företaget är i en fas där tillväxt, expansion är den röda tråden.

  Ikväll är det dags igen, att samla nyfikna deltagare för en workshop där de får lära grunden till hur Elemental Influence kan användas. Vi är en liten grupp så platser finns kvar om du blir nyfiken och vill komma. Bara anmäl dig via den här länken så är du varmt välkommen!

  Inger

  58 av #blogg100

   

  Inlägg taggade med

Ett svar

 1. […] inlägg om erfarenheter och reflektioner från en session ihop med […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *