• Uppfylld och välfylld

  ayurvedaNär kunskapens byggstenar bygger vidare, mer kunskap fyller i tomrummen och väver dem samman till en helhet. Finns ändå vetskapen där, att det finns lika mycket till. Och lika mycket till utöver det.

  En helg om Ayurveda är en blott en helg där 6000-årig läkekonst förmedlas. Skum på ytan. Och ändå vet jag mycket mer nu än innan. Jag hittar mig själv tydligt bland de tre doshorna, jag vet när och hur jag utvecklats, jag vet vad jag vill utforska nu. Jag har stora informationsluckor som jag gärna fyller i.

  Peters budskap är ett förhållningssätt jag känner väl och gillar; ”försök inte förstå. Tro inte utan prova själv.”

  Sjukdom är frånvaro av hälsa liksom mörker är frånvaro av ljus.

  Friskhet är vårt medfödda och naturliga tillstånd. Vi uppmanas ha en vision om hälsa och fokusera tanken dit och sträva efter att leva våra liv för att vara friska. Vi överlever på dålig mat, men hur mår vi? Det här har fungerat på mig i många år som tankestruktur. Nu har det även nått min träning. Gör det som du v e t är bra för dig. Gör det som främjar hälsa.

  God natt och tack för en fin helg i livet!

  Inger

  57 av #blogg100

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *