• Fira dina framgångar!

  Dagens samtalsämne med mitt Mastermindgäng idag. Fira sina framgångar. Hur bra är vi på det?bubbelglas

  Ikväll firar jag med två av mina sköna vänner. Vi firar nya kapitel i livets bok. Vi firar vänskap och bedrifter. Vi som har fått in vanan att fira manifesterar bedriften och målgången. Idag firar vi med bubbel, god mat och långa samtal.

  En fråga från dagen; men om man inte känner att man firar? Mitt svar; gör det ändå. Gör det och säg det, prata högt om att – nu firar vi min målgång, min affär, eller vad det nu är. Sen finns det såklart en massa att ta reda på om varför du inte känner firandet. Är du värd det? Äsch det va väl inget? Inte ska väl jag… Men du, nu är det fredag och här ska firas så jag säger go´afton!

  Fira du med! Något finns det, något har du varit eller gjort, det vet jag.

  Inger

  54 av #blogg100

  Inlägg taggade med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *