• Ikväll är en sån kväll bara

  IMG_0882

  Sitter i mina fina arbetshörna här hemma. Musiken ljuder mjukt ur högtalarna. Jag har druckit en stor röd smoothie på rödbetor och annat mums. Ett ägg och en knäckemacka. Ett enkelt kvällsmål efter yogakvällen. Älskar mina yoga och zumbakvällar. Det har blivit väldigt viktigt för mig. Saknar dock någon enkel hemmakväll. Komma hem kvart i nio… Suttit här och läst. Har verkligen inget jag vill förmedla med stor eftertanke och klokhet, inget om personligt ledarskap, framgång eller tillväxt. Inga metoder eller verktyg, tips eller trender ikväll. Bara jag. Bara jag som landar i mig och de frågor som eftermiddagens taktilmassage och samtal berörde.

  Väskan är halvpackad inför morgondagens heldag med utflykt norrut. Jag hinner det imorgon. Nu vill jag vila i mitt ljusa sovrum med en bok innan sömnen sveper in.

  God natt,

  Inger

  53 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *