• Jag är så stolt!

  IMG_1432

  Det slog mig mitt i allt som händer just nu att jag i höstas, mitt i  allt som pågick då, gick en distanskurs på Jönköpings högskola. Jag pluggade, handledning. Jag åkte cirka åtta vändor till Skåne och lärde mig mer om och arbetade med Lean, jag körde omstart på företaget som varit litet medan jag varit anställd, jag körde en pilotgrupp i den utbildning jag just lärt om tidseffektivitet och struktur och jag hade mentorcoaching för att ta mitt nästa steg i certifiering. Hemsidan gjordes om, affärsområden finslipades och en kampanjlogga togs fram. Det här är prestationerna som jag ibland glömmer.

  Den här veckan är som ett eko på ropen som kastats ut mellan klippväggarna. Det kommer tillbaka. Det jag sått börjar gå att skörda. Det jag grundat och även förädlat, det jag fyllt på av och lagt till. Det jag givit och det jag får, det jag bett om som nu flödar. Jag sitter här och känner en stor glädje och stolthet. Min motor är stark och mitt bränsle är mina goda relationer. Och som jag skrev i påskas, alla relationer räknas. Alla relationer lär något nytt. Om människor generellt om någon specifikt och som mest lär jag mig om mig själv.

  Mina vänner. De från länge och de från nyss. Alla är viktiga. Alla har en historia med mig. Avtryck. Värmen. Sorger. Saknad. Glädje och minnen. Jag bevarar dem på olika platser i mitt själsliga bibliotek. Röda mattor blandas med guldnycklar och lås. Gränserna är dragna där de behövs. Dörrar på vid gavel, fönster öppna mot gröna fält.

  Tack  för all hjälp, tack för att ni finns, utmanar, hjälper, lyssnar, pratar och frågar. Och tack för att jag får växa i ert ljus. IMG_1446 (2)

  Inger

  52 av #blogg100

4 svar

 1. Linda Örtengren skriver:

  I min värld så är det en självklarhet att bidra med utrymme för att en annan människa ska kunna utvecklas och växa.
  Tack själv Inger! 😀
  Jag säger som min kloka dotter ” För att ha en vän måste man va en vän!”

  Kraaam

 2. MarieLouise skriver:

  Bra jobbat Inger! Tack för att Du är ett föredöme i Din person och profession! Det ordnar sig alltid för goda krafter – Namasté! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *