• Jag väljer att leva livet!

  Söndag kväll. Ganska sent nu. Vill så gärna avrunda kvällen vid 22 men det går inIMG_1361te alltid. Den här helgen har varit välfylld av vänner, jobb, kollegor, planer, smaker, intryck, drycker, matnjut, samtal, vackra miljöer och vårväder. Jag är tacksam, lycklig och så förväntansfull på framtiden.

  Fredag till lördag tillbringades på Friiberghs herrgård och jag kan inte nog tacka för denna vår vansinnigt trevliga vistelse där. Stort tack för att jag fick ett så fint pris som vinnare av Instagramtävlingen!

  I går kväll hade jag glädjen att fira födelsedag med en god vän. Han bjöd på middag på Harvest home, glass på Lejonet och Björnen, kaffe tog vi på Hotell Skeppsholmen. Där fick jag möjligheten att krama om en av de bästa servitriserna i staden, Åsa. En riktigt fin vårkväll på stan, god mat, goda samtal och njutbara miljöer – sånt ger mig stor behållning och är mitt mått av livskvalitet. Ett av dem.

  Idag hade jag lyxen att ha Lindas bil till låns. Möte i Trosa väntade. Min vänner Carina och Tomas driver hotellet och matsalen på Åda Golf & Country Club med start nu i april. Jag och Carina hade pratat om möjligheten att hålla sommarkurs där.

  Rullade in på klubbens parkering vid 11.30 och alla höll i en kratta eller pensel, här var det städdag. Axelsson den yngre, Jonas, var också på plats. Han huserar annars i Waxholm där krögarfamiljen driver den sköna krogen i hamnen, Restaurang W. Lägg det på minnet till sommaren, de har den fräckaste champagnebaren du kan tänka dig. På en ponton mitt i spa´t.
  Ett par timmar med visning av lokalerna, korvätande, promenad i omgivCarinaoINger (3)ningen för att sedan åka hem till Axelssons och ha möte vid skjulknuten där solen gassade. Sommarkurs med innehåll, möjliga datum, kurs i personligt ledarskap, coacktailparty, samverkan, vinspons och Elemental Influence – allt hanns med. Och ett och annat inlägg om livet.

  Final på den här trevliga dagen var att bli bjuden på middag i Trosa, i födelsedagens tecken – jag gillar utdraget firande. Matglada människor är det bästa sällskapet. Och då menar jag smak, finess och det där lilla extra! Vi skrattade oss igenom väntan på maten, och hela vägen hem. En kaffekopp och sen for jag in i solnedgången mot Stockholm. Vi ses snart igen!

  Tack för helgen mina goa vänner som förgyllt den!

  Inger

  49 av #blogg100

   

Ett svar

 1. Susan Karlkvist skriver:

  Vad roligt att läsa!
  Uppväxt i pittoreska Trosa.
  Roligt att läsa om dina vänner vid Åda golfklubb. Min släkt brukar spela golf där varje år, ”släktfejden” kallat. Jag kan inte spela men det gör inget, det är roligt att bara var där. Ett fint ställe.
  Hoppas din födelsedag blev precis så bra som du önskade,
  min blev som jag förtjänade.
  Må väl och fortsätt som du brukar,
  jag kommer att följa dina texter,
  men inte komma med fler inlägg.
  /Vänliga hälsningar från ett mycket kyligt och blåsigt Tyresö
  Susan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *