• Påskvila

    När människan får sitt. Sitt behov tillfredsställt. Lyssnar till behoven och hörsammar dem. Min ljuvliga påskledighet har fram tills idag innehållit vila i alla dess former. Bara vara. Hasa runt i raggsockar au naturell, traska på landsvägar i sol och blåst med vän vid sidan och hund i koppel, vakna i rosenbädden och meditera, gå upp till doft av citronvatten och kaffe, åka på dygnsretreat till allra ljuvaste platsen, avkopplande massage och vila i solen inpackad i massa kläder. Idag bär färden hemåt med tåg. En tur på fem timmar med tid för läsning och att bara vara. Resten av påsken ägnas åt påsklunch med mor, promenad och sedan en rejäl vårstädning.

    Då är människan i balans. Den här människan i alla fall.

    Inger

    35 av #blogg100

    Inlägg taggade med , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *