• Coaching – så går det till.

    Tänk om

    Det bästa sättet att veta vad coaching är, hur det kan vara att bli coachad, varför man skulle välja att anlita en coach är givetvis att prova. Ibland är steget stort i tanken. Så ibland väljer vi att söka information på annat sätt. Här finns en riktigt bra beskrivning av hur coaching byggs upp enligt GROW-modellen. Skriven av Lena Gustafsson, ansvarig för PR & kommunikation i ICF Svergie.

    Ja, coachning handlar om att se möjligheter. Men inte om att blunda för realismen, ignorera begränsningar och blunda för svårigheter. Det är inte bara happy faces och glada tillrop. Din coach är en medmänniska som med kunskap om processen kan och vill följa dig genom tvivel, hinder och motstridiga känslor när du vill förändra något.

    Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *