• Personligt varumärke. En envis fluga.

  Inger036_Webb_Jini_sofia

  I Framgångsbyråns många lådor finns en som har innehållet Personligt varumärke. Jag har sedan 2010 föreläst, workshoppat och arbetat individuellt med ett koncept där du bygger ditt varumärke på en autentisk grund. Vi jobbar enligt den behavioristiska och coachande tron att vi har allt vi behöver inom oss. Om du vill framstå som kraftfull, dynamisk så behöver du arbeta fram de delarna hos dig om du inte är där idag. Allt det går att göra.

  Ibland hörs röster om att det där med personligt varumärke, det är uttjatat, någon annan pratar om samma sak men kallar det något annat. Jag är så glad att se att fler och fler pratar, jobbar med och skriver böcker om ämnet. Som liten företagare där man representerar sig själv och sin business 24/7 är det en viktig komponent. Den är också skön att ta tag i och ha koll på. För är du trygg i ditt varumärke kan du själv slappna av och vara dig själv. Du vet ju att du är ditt varumärke. För att kunna ha ett professionellt rykte behöver du ha tagit tolkningsföreträde och jobbat aktivt på att ryktet som hörs är det du själv skapat.

  Mina texter på ämnet hittar du här.
  P
  ia Andersson har skrivit en bok som givits ut under hösten och här kan du ta del av en föreläsning på 30 minuter.

  Jag förstår att det är dags även för mig att ha en öppen föreläsning snart, en workshop till och skriva boken.

  Vad kan du göra redan idag som visar vad du och ditt varumärke står för?

  Inger

   

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *