• När man fattar vad man håller på med. Jag fattar.

  water-circle-blue-300pxCoachen som coachar sig själv. Beteendevetaren som gräver i sina inre rum efter svar. Den här coachen och beteendevetaren tog fram sin kortlek med frågor för en stund. Konkreta reflektionsfrågor såsom; I get stressed when I have spread myself across too many tasks. Och; I create solutions in a decisive manner. Det som visade sig var en stark influens av elementet vatten. Jag började läsa om elementets betingelser och bara log åt vad jag kunde ta till mig. Jag behöver ändra ett starkt inrotat beteende hos mig själv. Programmering, mönster, karta eller hur man vill definiera det. Min förmåga att anpassa mig. Stå ut och förstå. Bilden börjar bli klar och både väg och verktyg börjar bli tydliga. Jag fattar med emfas och stark bottenklang att jag behöver göra min resa. Jag TROR att jag gör den. Men jag gör den anpassad till min omgivning. Mitt vatten flödar i fåror skapade av andra.

  Water is easily shaped, moulded and directed by the influence of others (particularly Earth, and Air), and will go with the flow in most circumstances. From time to time, however, Water needs to retreat to regroup, settle, be still and calm, to experience their true selves without the shaping influence of the other elements. Elemental Influence

  Jag är på rätt väg. På min väg. Jag ser fram emot att rocka min värld nu.

  Jag önskar en trevlig helg! En fylld av det du önskar.
  Inger

8 svar

 1. Rock your world Inger – du är på rätt väg! Kram och skön helg!

 2. Helene skriver:

  Bra där, du är verkligen på rätt väg!! En riktigt skön helg önskar jag dig <3

 3. Karin skriver:

  Ongoing process..
  Så härligt när det kommer medvetenhetsskutt!
  Njut av både stillhet och färd!

  • inger skriver:

   Tack Karin! Ja skutt och tillit. Har skuttat lite till sedan sist.. en får vila mellan varven 🙂

 4. Alison Skate skriver:

  You know your elements so well! I often adopt the water influence when I am coaching, and shift into the other elemental strengths when required. Air is also a useful influence for coaching. No surprise you are so good at what you do 🙂

  • inger skriver:

   I am happy to hear that from you 🙂 And impressed over your knowledge in reading swedish! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *