• Vill Du öppna nya vägar för dina kunder?

  Elemental influence

  Är du coach och vill skapa fler möjligheter för dina klienter? Tror du att det kan underlätta att ha något att prata omkring vid första mötet eller när ni inte kommer vidare? Mitt svar har alltid varit nej. Jag tycker att samtalet är det kraftfulla med coaching. det tycker jag fortfarande. Ändå har jag fallit för Elemental Influence, De 4 elementen. Det är en kortlek med 84 frågor, påståenden. Din klient väljer sitt område i livet när den väljer vilket av korten under 21 delningar som passar bäst in på hen. Det som ligger på bordet efteråt är en inblick i hur din klient agerar i den kontext hen valde. Ni får ett utmärkt utgångsläge för ett intressant samtal. Läget kan bekräftas, alltså klienten är väl medveten om hur det ser ut i livet men då kommer dina kraftfulla frågor in. Anledning till att jag och mina klienter tycker så mycket om Elemntal Influence är enkelheten i det vi får veta. Resultat är inte stigmatiserande utan du får en aning om vad du influeras av, hur du agerar, reagerar osv. Och precis som i coachingen grund så kan du ändra, lägga till och dra ifrån utifrån vad du själv behöver. Det är expansion i en liten ask!

  Är du intresserad av att veta mer är du välkommen att höra av dig. Korten kommer inom kort finnas att köpa hos Framgångsbyrån STHLM. som enda leverantör i Europa. Ta en titt på filmen nedan för att se hur vi jobbar med korten.

  Using Elemental Influence Cards is fast and simple from Alison Skate on Vimeo.

  Du når oss på info@framgangsbyran.se eller 070-4337075

  Du kan också boka en sittning. 60 minuter till specialpriset för dig som coach, 790 kronor ex.moms.

  Njut din höst!

  Varma hälsningar Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *