• Steppa upp, vad betyder det för dig?

  BSU

  Nästa torsdag kommer det besök från Skåne. Tre inspirerande och generösa entreprenörer som inte pratar skånska men väl både bor och verkar i södern. Karin Holmberg, Mikael Jansson och Aryel Walett har skapat en plattform för egenföretagarens funderingar, grubblerier och problem. Du kan ställa frågor, få råd och tips, du kan söka inspiration och rena lösningar, du hittar mallar och guider att använda i din företagsvardag. Bizstepup.se heter sidan.

  Nu jobbar dessa tre inte bara bakom skärmen utan de skapar träffar i verkliga livet också, IRL, In real life – träffar. Den 16 oktober har jag och Framgångsverket, affärsgruppen jag träffar varannan torsdag i Stockholm, glädjen att välkomna dessa tre. Vill du delta i en affärsfrukost med föreläsning kl.7.30 – 9.00 är du välkommen att reservera din plats här i eventet på facebook.

  Om du vill prata en längre stund, veta mer om deras tjänster på webben då kan du även träffa dem på kvällen. Klockan 16.00 – på Gyllenborgsgatan 4, Thorildsplan, Stockholm. Programmet och anmälan till detta hittar du här.

  Lyssna till Aryels inbjudan nedan.

  Jag ser fram emot att agera Stockholmsvärdinna åt det här gänget, så träffar du dem så träffar du mig. Jag är dessutom ambassadör för det de gör. Jag har provat flera delar av deras tjänster och är mer än nöjd. Vill du veta mer, hör av dig eller bara kom den 16 oktober!

  Varmt välkommen!

  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *