• Höstpod med Karin

  Ordning, struktur och något nytt hör hösten till för mig. Framgångsbyråns fenomenala Sommarbloggare får nytt liv i höst. Den som vill och kan har fått möjligheten att läsa in sin text från i somras. Det är faktiskt något som önskats av läsare som inte hunnit njuta av alla texter. Kanske också ett behov skapat av andra behov vi har på sommaren, att vara mobila och vara ute. Såsom många älskar ljudböcker och att lyssna till sommarpratarna var de än är kan behovet av att ta del av Sommarbloggarna nu tillfredsställas genom Sommarpodarna! Vilket givetvis blir ett inslag till nästa sommar redan från början. Karin 4

   

   

  I dag presenteras Karin Holmberg

  Kloka och så oerhört vänliga och omtänksamma Karin. Östgöten som bor och verkar i Skåne. Karin pratar och berättar gärna om hur vår hjärna har det, hur den påverkas och mår av våra val i livet. Coach Lange heter företaget hennes. Och Business step up heter den portal hon driver med två andra företagare. Glädjen  i att hon sa ja till att sommarblogga består i de pusselbitar jag fick som gör bilden klarare och än mer glimrande.

  Här finner du hennes sommarblogg och nedan kan du njuta hennes uppläsning.

  Vi önskar dig en fin stund och en vacker höst, Karin & jag.

  Inger

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *