• Höstpod med Johanna

  Ordning, struktur och något nytt hör hösten till för mig. Framgångsbyråns fenomenala Sommarbloggare får nytt liv i höst. Den som vill och kan har fått möjligheten att läsa in sin text från i somras. Det är faktiskt något som önskats av läsare som inte hunnit njuta av alla texter. Kanske också ett behov skapat av andra behov vi har på sommaren, att vara mobila och vara ute. Såsom många älskar ljudböcker och att lyssna till sommarpratarna var de än är kan behovet av att ta del av Sommarbloggarna nu tillfredsställas genom Sommarpodarna! Vilket givetvis blir ett inslag till nästa sommar redan från början. Johanna sommarbloggen bild 1

   

  I dag presenteras Johanna Nilsson.

   

  En underbar coachkollega som jag haft glädjen att träffa under mitt senaste coachprojekt. Här bubblar värme, idéer, klurigheter och så mycket klokskaper. Johanna är certifierad coach och projektledare, står inför nya avfarter i livets rondell. Johanna lever som hon lär. Dessutom gillar hon drömmar, både såna man stoppar i munnen och såna som bubblar ur sinnet. Här kan du läsa hennes sommarblogg.

   

  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168309635″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

  Vi önskar dig en njutningsfull stund, Johanna & jag!

  Inger

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *