• Årets Coach!

  diplom
  Igår kväll var jag på en redan väldigt speciell kväll. Georg Zsolnai, mannen som utbildade mig till coach 2007, bjöd in till föreläsningen ”Omfamna ditt Ego” som en upptakt till hans boksläpp med samma titel.

  I föreläsningens final berättar Georg om sin vision att dela ut Oscars till Årets coach i tre kategorier. Kallad CoachOscar. Först var det TeraCoach, en en coach med terapeutdel – Anneli Björnsdotter vann! NPF Coach, coach med specialinriktning för Neuropsykiatriska utmaningar – Michelle Gerfort Nannesson blev vinnare! Årets Coach…trumvirvel…Inger Eriksson!!!

  coachoscar
  Hjärtat klapprade dubbelslag, knäna blev mjuka och jag blev tårögd och rörd! Jag?! Och inte i fals blygsamhet utan så förvånad, rörd och tacksam för att det är så fantastiskt att få bli uppmärksammad för sin gärning. En fullmatad präktig och vacker blomsterbukett, en generös upplevelsegåva och en motivering som jag ser är på pricken den jag vill vara.

  blommorInger är certifierad Coach med professionalitet och hög närvaro som kombineras med stark intuition och framåtanda. Inger är ifrågasättande, rak, tydlig, har driv och engagemang för att klienten skall få de rätta perspektiven för att kunna ifrågasätta sina val eller icke val. Inger är synnerligen bra på att skapa förtroende i sin coachande roll. Hon är objektiv och inlyssnande när hon ställer de rätta frågorna. Hon använder sina kunskaper utanför coachingen och är en stor förebild för andra coacher. Hon är en stor förebild för småföretagare inom coaching.

  Jag är stolt och lycklig att det är så jag uppfattas och upplevs. Att min andra coachlärare, Ann-Christin Stegland, var på plats denna kväll var en extra guldkant. Hon har från början varit en riktigt bra förebild i min coaching.
  Nu går jag vidare i världen, som årets coach!
  Med glädje,
  Inger ✨

2 svar

 1. Liv skriver:

  Stort grattis! Vilken fin utmärkelse <3
  /Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *