• Elementens influenser

  Elemental influenceTänk dig att vid ett samtal med din coach öppna upp med att ta reda på hur du influeras av de fyra elementen. Hur du har det i din arbetsvardag, i ditt företagande, ditt ledarskap, teamet eller i relationen med din partner? Du blir medveten om vad du influeras av. Är luft ett dominerande element för dig är det inte ett svar på vem du är utan en visshet om hur du just nu gör dina val.

  Alison Skate som arbetat fram korten med frågor uttrycker det så här.
  Powerful influencers display behavioural flexibility. They know when to drive hard, and when to steady and consolidate; they know when to focus & execute, and when it’s time for fresh ideas.
  When the game keeps changing, versatility becomes a strategic advantage.
  Common profiling tools pigeon-hole people in to a ‘type’. EI explores the styles that leaders & team members can use to influence an outcome. Each style has its strengths, and by using the right approach in the right situation, leaders can build dynamic teams that respond creatively and effectively.

  Läs mer i en artikel Alison skrivit.

  Du kan ta reda på vad du behöver fylla på, vad du behöver använda mer och låta dig influeras av. I ett coachsamtal kan du jobba vidare på de samtliga fyra elementen och lära dig hur du plockar in dem i ditt beteende. För som du kanske känner igen är ett coachande förhållningssätt sådant att det tror på att vi har alla tänkbara egenskaper inom oss. Vi behöver bestämma oss för vad vi vill plocka fram och sedan börja stärka dem. Elemental influence sätter inte en etikett på dig, ”Sån här är jag!” utan belyser hur du agerar, upplever och tar dig an din vardag, just nu.

  Luft – Vatten – Eld – Jord

  Vill du läsa om andras upplevelse av Elemental Influence kan du ta del  av Aryel Waletts tankar här.

  Vill du veta mer och boka ett samtal för dig eller ditt team är du välkommen att kontakta Inger Eriksson.IMG_9082-ps-2_72dpi
  info@framgangsbyran.se eller 070-4337075

  Är du coach och blir nyfiken på att ha verktyget i din verksamhet, välkommen att kontakta Inger Eriksson.
  info@framgangsbyran.se eller 070-4337075

   

Ett svar

 1. […] sen hade jag en konsultation med Inger Eriksson, Framgångsbyrån STHLM, och introducerades till Elemental Influence. Ett coaching verktyg som hjälper dig att få en bild av hur mycket du influeras av eld, luft, […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *